İşinize En Uygun VPS Planınızı Seçiniz:

Merkür VPS
Venüs VPS
Mars VPS
Satürn VPS
Neptün VPS
  • CPU

  • Network

  • CPU

  • RAM

  • Setup

  • Operating

  • Disk Space

  • IP

  • Teslimat

VPS Sunucu Çözümlerimiz

Daha Güvenli, Daha Hızlı!

Birden fazla web sitesi, iş uygulamalarınız ve diğer yüksek kapasiteli ihtiyaçlarınız için hazırlanan VPS Sunucular hem güvenli hem hızlı!

SSD Hızını Deneyin!

Üst düzey performans için normal HDD'ler yerine tüm VPS Server sistemlerimizde SSD Disk kullanmaktayız. Böylece normal disklerin yerine 10 kat daha fazla I/O verileri elde edebilirsiniz.

%99.9 Uptime Oranı

VPS Sunucularınızı kesintisiz çalıştırmak için alt yapımıza güveniyoruz! Yüksek hat kapasitesi, yedekli network bağlantısı ile sunucularınız daima açık!

Ağır Sunucu Maliyetlerine Gerek Yok!

Ağır sunucu maliyetlerine gerek olmadan işinize en uygun sanal sunucu paketlerimizi seçerek hemen çalışmaya başlayabilirsiniz. 

Dedicated sunucu gibi kullanabileceğiniz vps serverlar, ihtiyaçlarınıza göre özel olarak şekillendirebilirsiniz. Ayrıca tüm sunucularda standart firewall desteğinden faydalanabilir, gerek gördüğünüzde panel üzerinden firewall kapatıp/açabilirsiniz.

Sanallaştırma altyapısı olarak isteklerinize göre OpenVZ veya Vmware teknolojilerini kullanarak işinize en uygun, en performanslı sunucuları hazırlamaktayız.

VPS Sunucu ile ister wordpress web sitelerinizi host edin, ister iş uygulamalarınızı yönetin, isterseniz de oyun sunucusu kurarak %100 SSD platformda yönettiğiniz hazır uygulamalarda hız ve performans farkını yaşayın! 

Sunucular, web sitelerine veya yazılım uygulamalarına ev sahipliği yapan, birden çok kullanıcının aynı anda onlara erişebildiği, barındırma için güçlü bilgisayar sistemleridir. Diğer bilgisayarlarda olduğu gibi, sunucuların bellek, sabit disk ve işlemcilerin gücü gibi belirli performans özellikleri vardır. VServer veya VPS (Özel Sanal Sunucu) olarak da bilinen sanal bir sunucu aynı ilkeye göre çalışır. Ancak, sanal bir sunucu sabit sürücü veya CPU gibi özel donanım kullanmaz, bunun yerine belirli donanım kaynaklarının bir veya daha fazla bölümüne istenildiği şekilde erişir. Bu, bir VPS’nin fiziksel bir sunucununkinden farklı bazı performans özelliklerine sahip olduğu anlamına gelir. VPS sunucular Dedicated Sunucuların aksine ölçeklendirilebilir, büyüme veya küçülmeye gidebilir.

ABACIPARK VPS Paketleri, müşterileri için düzenli olarak web siteleri oluşturan veya izleyen küçük ve orta ölçekli ajanslar için, iş uygulamaları geliştiren yazılım firmaları için, oyun sunucuları kurmak isteyenler için, yeni girişimi olan ve programlama modelini çalıştırmak isteyen girişimciler için idealdir. Aynı zamanda, serbest çalışanların veya küçük işletmelerin e-ticaret web siteleri için de uygundur. Linux VPS ve Windows VPS paketlerimizde, sunucunuz için dilediğiniz işletim sistemini seçebilirsiniz.

Evet, sanal sunucunuza ister Linux tabanlı işletim sistemi, isterseniz de Windows tabanlı işletim sistemleri kurabilirsiniz. Herhangi bir ek ücret gerektirmeden sipariş esnasında ücretsiz kurulum hizmetimizden faydalanabilirsiniz.

Sadece en yeni ve en stabil marka donanımlarlıyla (Intel Xeon CPU) çalışıyoruz. güvenlik ve güvenilirliğe büyük önem veriyoruz.

Evet, istediğiniz herhangi bir hosting kontrol paneli yazılımını kurabilirsiniz. cPanel, Plesk, Maestro veya diğerleri gibi kontrol panellerini kurup çalıştırabilirsiniz.

Sunucu altyapınızın performansı, güvenilirliği ve güvenliği söz konusu olduğunda, en yüksek beklentilerinizi karşılarken ABACIPARK’dan sanal sunucu seçmenin birçok nedeni vardır. En hızlı depolama teknolojisi olan SSD sabit diskleri (Katı Hal Sürücüler) içeren güçlü donanımı, hızlı erişim süreleri ve yüksek oranda veri alışverişi sağlamaktayız. Türkiye’deki ve Avrupa’daki modern, sertifikalı güçlü veri merkezleri çalışmaktayız. Ayrıca bir diğer avantaj; ABACIPARK VPS, sunucunuzun sezgisel ve iyi yapılandırılmış  VPS Paneli aracılığıyla kolay kontrol edilmesidir.

Birinci sınıf desteğimiz, ürünlerimiz ve hizmetlerimizle ilgili her türlü sorularınız için telefonla veya e-mail ile size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız.

VPS paketlerimizde Up/Down izni bulunmamaktadır.  Verimerkezlerinden özel izin ile yüksek hat kapasitesi gerektiren up/down hizmetini sağlayabiliriz. Bunun için lütfen destek ekibimiz ile iletişime geçiniz.

Evet, başka bir servis sağlayıcıda barınan VPS,  Sunucunuzu ABACIPARK Bulut mimarisine taşıyabilirsiniz. Linux tabanlı olan bütün VPS paketleriniz uzman mühendislerimiz tarafından ücretsiz olarak taşınmaktadır.

İşinize en uygun, en güçlü hosting hizmetini sunmak için buradayız.